Het reviseren de Pakkingsreeks past 07 - 09 de Toendra Lexus 5,7 DOHC 3URFE van de Toyota Land Cruisersequoia

 

De hoofdpakkingsreeks past 07 - 09 de Toendra Lexus 5,7 DOHC 3URFE van de Toyota Land Cruisersequoia

 

 

Productonderdeel:  

 

• Multi-layered Hoofdpakking van Staal(mls)

• Opname Diverse Pakking

• Uitlaat Diverse Pakking

• De Pakking van de klepdekking

• De Stamverbindingen van de Vitonklep

• Nokkenasverbinding

• O-ringen

• Andere Kleine Pakkingen

 

 

Autotoepassing:

 

2008-2009 LEXUS LX570 5.7L 5663CC 345CID V8 DOHC, (KLEP 32), DE CODE „3URFE“ VAN ENG.

2008-2009 TOYOTA LAND CRUISER 5.7L 5663CC 345CID V8 DOHC, (KLEP 32), de CODE „3URFE“ van Eng.

2008-2009 TOYOTA-SEQUOIA 5.7L 5663CC 345CID V8 DOHC, (KLEP 32), DE CODE „3URFE“ VAN ENG.

2009 TOYOTA DE SEQUOIA 5.7L 5663CC 345CID V8 BUIGT DOHC, (KLEP 32), DE CODE „3URFE“ VAN ENG.

2007-2009 TOYOTA-TOENDRA 5.7L 5663CC 345CID V8 DOHC, (KLEP 32), DE CODE „3URFE“ VAN ENG.

2009 TOYOTA DE TOENDRA 5.7L 5663CC 345CID V8 BUIGT DOHC, (KLEP 32), DE CODE „3URFE“ VAN ENG.

 

Ongeveer ons

 

De producten van Maojia behandelen een brede waaier van pakkingsreeksen, en de toepassing omvat Europese, Amerikaanse, Japanse en Koreaanse auto's en diesel vrachtwagens. De kwaliteit van de belangrijkste delen, zoals hoofdpakking en olieverbinding, bereikt OE-norm. De producten worden geleverd aan vele binnenlandse automobieloems en hebben de kwaliteitswaarborg van 100.000 kilometers. Hier in Maoija-de Industrie bieden wij een grote dekking van diverse toepassingen van de motorpakking die aan met fluoride volledig met een laag bedekt zijn. Met het strikte structurele ontwerp van ingenieurs, materiële selectie en producttest, verstrekken onze hoofdpakkingsproducten het standaardontwerp en de oplossing van OE. Tijdens het productieproces, zullen de producten steekproefonderzoek door geavanceerde OE-technologie inspecteren. De strikte procesbeheersing en de kwaliteitscontrole kunnen hoge betrouwbaarheid en duurzaamheid van de producten verzekeren.

 

Het bedrijf voert actief geavanceerde technologie in in binnen- en buitenland, gebruik makend van automatische lopende band en geavanceerde verpakking die materiaal beschermen om ervoor te zorgen dat de gebrekkige of beneden de maat producten niet aan onze klanten zullen geleverd worden. ERP het systeem wordt toegepast om pakhuis, productie en verkoopverbinding te registreren. De fabrieksworkshop voert 5S-strikt beheer uit en beheert elke verbinding van de productieketen met gestandaardiseerd technologisch proces, om de nauwkeurigheid van elke verpakte delen te verzekeren. Met gegevensvisualisatie en nauwkeurig beheer, kunnen de integratie van interne informatiesystemen en het beheer van de procesnormalisatie worden gerealiseerd.

 

Onze prestaties in pakking productie hebben ons een goede naam in aftermarket gegeven. Met een grote beschikbare waaier, zijn wij trots om onze klanten van verwijzingen te voorzien die belangrijke automobielfabrikanten passen. Naast pakkingen, leveren wij olieverbindingen, ook de pakkingen van de klepdekking en diverse pakkingen om de eisen van klanten te ontmoeten.

 

Onze dienst

 

1. OEM Productieonthaal: Product, Pakket…


2. Steekproeforde


3. Wij zullen u voor uw onderzoek in 24 uren antwoorden.


4. Na het verzenden, zullen wij de producten voor u eens om de twee dagen volgen, tot u de producten krijgt. Toen u de goederen kreeg, test hen, en geef me terugkoppelen. Als u om het even welke vragen over het probleem hebt, contact met ons, zullen wij oplossen manier voor u aanbieden.

 

    

Keer terug aanProducten
Keer terug aan

Hoofdpakkingsreeks

Contactleverancier
Veranderingstaal

Select Language