03 - 11 Mazda 3 6 5 Uitrusting Ford Focus DURATEC van de Cilinderkoppakking DOHC 2,0/2,3 MZR

 

03 - 11 Mazda 3 6 5 Uitrusting Ford Focus DURATEC van de Cilinderkoppakking DOHC 2,0/2,3 MZR

 

 

Productonderdeel

                                      • Multi-layered Hoofdpakking van Staal(mls)
                                      • Opname Diverse Pakking
                                      • Uitlaat Diverse Pakking
                                      • De Pakking van de klepdekking
                                      • De Stamverbindingen van de Vitonklep
                                      • Nokkenasverbinding
                                      • O-ringen
                                      • Andere Kleine Pakkingen
                                      • Het Dichtingsproduct van het pakkingssilicone

 

Autotoepassing

 

2005-2011 FORD FOCUS 2.0L 121CID L4 DOHC, (KLEP 16), VIN-CODE „N“ - SLUIT HET ONTWERP VAN CALIFORNIË UIT

2007 FORD FOCUS 2.3L 140CID L4 DOHC, (KLEP 16), VIN-CODE „Z“ - SLUIT HET ONTWERP VAN CALIFORNIË UIT

2004-2005 MAZDA 3 2.0L 2000CC 122CID L4 DOHC, (KLEP 16), DE CODE „LFD“ VAN ENG.

2004-2005 MAZDA 3 2.3L 2260CC L4 DOHC, (KLEP 16), DE CODE „MZR“ VAN ENG.

2006-2007 MAZDA 5 2.3L 2260CC L4 DOHC, (KLEP 16), DE CODE „MZR“ VAN ENG.

2003-2005 MAZDA 6 2.3L 2260CC L4 DOHC, (KLEP 16), DE CODE „MZR“ VAN ENG.

 

Productomschrijving

 

De producten van Maojia behandelen een brede waaier van pakkingsreeksen, en de toepassing omvat Europese, Amerikaanse, Japanse en Koreaanse auto's en diesel vrachtwagens. De kwaliteit van de belangrijkste delen, zoals hoofdpakking en olieverbinding, bereikt OE-norm. De producten worden geleverd aan vele binnenlandse automobieloems en hebben de kwaliteitswaarborg van 100.000 kilometers.

 

 

Hier in Maoija-de Industrie bieden wij een grote dekking van diverse toepassingen van de motorpakking die aan met fluoride volledig met een laag bedekt zijn. Met het strikte structurele ontwerp van ingenieurs, materiële selectie en producttest, verstrekken onze hoofdpakkingsproducten het standaardontwerp en de oplossing van OE. Tijdens het productieproces, zullen de producten steekproefonderzoek door geavanceerde OE-technologie inspecteren. De strikte procesbeheersing en de kwaliteitscontrole kunnen hoge betrouwbaarheid en duurzaamheid van de producten verzekeren.

 

Het bedrijf voert actief geavanceerde technologie in in binnen- en buitenland, gebruik makend van automatische lopende band en geavanceerde verpakking die materiaal beschermen om ervoor te zorgen dat de gebrekkige of beneden de maat producten niet aan onze klanten zullen geleverd worden. ERP het systeem wordt toegepast om pakhuis, productie en verkoopverbinding te registreren. De fabrieksworkshop voert 5S-strikt beheer uit en beheert elke verbinding van de productieketen met gestandaardiseerd technologisch proces, om de nauwkeurigheid van elke verpakte delen te verzekeren. Met gegevensvisualisatie en nauwkeurig beheer, kunnen de integratie van interne informatiesystemen en het beheer van de procesnormalisatie worden gerealiseerd.

 

Onze prestaties in pakking productie hebben ons een goede naam in aftermarket gegeven. Met een grote beschikbare waaier, zijn wij trots om onze klanten van verwijzingen te voorzien die belangrijke automobielfabrikanten passen. Naast pakkingen, leveren wij olieverbindingen, ook de pakkingen van de klepdekking en diverse pakkingen om de eisen van klanten te ontmoeten.

 

Onze hoofdpakkingsreeks is enkel wat u uw auto moet in goede staat houden. De pakkingen iuncluded in deze uitrusting zijn hoog - kwaliteitspakkingen die de handelaars en het herbouwen van winkels elke dag gebruiken. Deze pakkingen worden ontworpen voor de professionele installateur. Het komt niet met enige installatieinstructies. Als u geen de diensthandboek hebt, te raadplegen gelieve een professionele werktuigkundige voorafgaand aan het installeren van deze reeks. Verwijs gelieve naar de lijstbeelden of de verkoop voor een nauwkeurige beschrijving van de delen inbegrepen in de reeks te vragen.

Keer terug aanProducten
Keer terug aan

Hoofdpakkingsreeks

Contactleverancier
Veranderingstaal

Select Language