Ningbo Maojia International Trading Co.,Ltd

Ningbo Maojia International Trading Co.,Ltd

Bedrijf Details
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken: MPLUS
Aantal werknemers: 200~300 mensen
Opgericht Jaar: 2000
Export pct: 90% - 100%
Beschrijving bedrijf
Is Internationaal Handel drijvend Co. van Ningbomaojia, Ltd de industrie en handels een intergrating bedrijf dat zich op en autoparts concentreert die invoeren uitvoeren. Het heeft een belangrijk standpunt in binnenlandse en internationale markten met de producten van uitstekende kwaliteit en professionele technologie ingenomen. Na de tendens van de ontwikkeling van internationale die auto-industrie, op de ontwikkeling en de inspectie van het moduleproduct wordt gebaseerd, levert Maojia de uitrusting van de timingsriem, kettingsuitrusting, volledige pakkingsreeks en een reeks autoparts. Onze producten behandelen een brede waaier van pakkingsreeksen, en de toepassing omvat Europese, Amerikaanse, Japanse en Koreaanse auto's en diesel vrachtwagens. De kwaliteit van de belangrijkste delen, zoals hoofdpakking en olieverbinding, bereikt OE-norm. De producten worden geleverd aan vele binnenlandse automobieloems en de kwaliteitsborging bereikt 100000 kilometers.

 

De recente jaren hebben de integratie van het bedrijf van de keten van de productlevering en de bouw van de buitenlandse verkoopkanalen getuigd. Kennend de buitenlandse autopartsmarkten goed, heeft het bedrijf overvloedig van het kopen en marketing. Het bedrijf heeft verscheidene vervaardigingsbasissen door alliantie en holding, die een groot systeem van de leveranciersalliantie heeft gevormd, die een belangrijk stuk van de waardeketen worden. In de internationale die markt, op jaren van zich het ontwikkelen en het accumuleren wordt gebaseerd, hebben de producten van Maojia een reusachtig succes in Europese Amerikaan bereikt, het Midden-Oosten en de Afrikaanse markten. Met hunderds van klanten die met ons in lange termijn samenwerken, in het buitenland vestigden wij ook ons eigen pakhuis en logistisch distributiecentrum bij.

 

Het bedrijf neemt pakhuisvoorraadbeheer, dat aan individuele behoefte van verschillende soorten klanten kan voldoen. De voldoende voorraad van producten is beschikbaar, vooral de populaire, om de eisen van klanten op elk ogenblik te ontmoeten. Ondertussen, voert ons bedrijf actief geavanceerde technologie in in binnen- en buitenland, gebruik makend van automatische lopende band en ERP systeem. De de productinspectie en kwaliteitscontrole zijn onze nadruk. Met ISO9001/14001-Beheersysteemcertificatie, wordt het bedrijf toegewijd aan het aanbieden van merkproducten met hoogstaande en concurrerende prijs aan onze klanten.

 

De welkom klanten van huis en in het buitenland aan ons bedrijf voor een bezoek en ontwikkelen zich samen met ons.

 

 
Certificaat
Standaard:ISO14001:2004
Aantal:
Uitgiftedatum:2015-09-22
Vervaldatum:2018-09-21
Scope / Range:
Uitgegeven door:
Standaard:ISO9001:2008
Aantal:
Uitgiftedatum:2015-09-22
Vervaldatum:2018-09-21
Scope / Range:
Uitgegeven door:
Contactleverancier
Veranderingstaal

Select Language